bloggerBlogger je objavio prvu od mnogih Google + funkcija, pokretanje automatskog polja za deljenje na Google +. Ako ste povezali Blogger sa Google + mrežom, sada će te imati mogućnost da automatski delite svaki objavljen post na Google +.

To ne samo da štedi nekoliko klikova, nego vam i pomaže da vaše poruke vide tačno određeni ljudi u vašim Google + krugovima.

Da bi uključili ovu opciju za deljenje, Blogger korisnici moraju da povežu svoje Blogger i Google + profile. Blogger korisnici su još u oktobru dobili opciju da zamene svoje profile sa Google + profilima. Korisnici uvek mogu da onemoguće ovu funkciju u svom podešavanju deljenja, i uvek mogu da dele pojedinačne postove koristeći dugme za deljenje u svakom postu.

Prozor za deljenje koji će se pojavljivati izgledati će ovako, i omogućava vam da izmenite odlomak koji će biti objavljen vašim Google + krugovima:

bloggerplus

Ako želite da se vratite i podelite sve vaše starije postove, svaki od njih će sada imati mogućnost za deljenje koja izgleda ovako:

shareblogger

U julu su mnogi otpisivali Blogger kao brend koji treba da ode kako bi se naoravilo mesta za nadolazeću društvenu mrežu Google +, ali umesto gašenja, Blogger se predstavio sa novim dinamičkim izgledom i novom iOS aplikacijom, pokazujući svoju posvećenost proizvodima u Google + eri.